Citigo

Citigo Lease

Lease nu vanaf € 199 p.m.

Arrow down Lees verder

Wil je betaalbaar autorijden, dan is de CITIGO een van de betere keuzes.  Vanaf €199,- per maand kun je de CITIGO compleet uitgerust rijden. Het enigste waar je zelf nog voor zal moeten zorgen is de brandstof, want de rest regelen wij.

De CITIO is standaard uitgerust met elektrische ramen voor, 5 deuren en getint glas. Je betaalt dan maar € 199,- per maand!

Ook kun je kiezen voor iets meer luxe. Kies dan de CITIGO Ambition met Plus pakket. Je betaalt dan € 219,- en de auto is dan uitgerust met onder andere airconditioning, Cruise control, regen- en lichtsesnoren en smartphone integratie.

Wil je het maximale uit de CITIGO halen? Kies dan voor de CITIGO Ambition met Drive pakket. Deze uitvoering heeft alles wat de Ambition met Plus ook heeft én meer! Namelijk prachtige velgen, michtlampen en elektrisch verwarmbare buitenspiegels. In een woord, WAUW!

Interesse? Kom bij interesse en voor vragen over de Citigo Ambition of over Private Lease gerust even bij ons langs in de showroom en wij helpen jou op weg. Ook kun je bellen naar 076 – 8 000 000.