Nieuwsoverzicht showroom skoda

Dennis Veeke

Afspraak in de showroom mogelijk voor bedrijven

Arrow down Lees verder

Afspraken in de showroom zijn nog steeds mogelijk voor B2B en ZZP!

Zoals je weet zijn onze showrooms gesloten voor particuliere verkoop, aan de andere kant kunnen we wél afspraken inplannen voor B2B en verkoop richting ZZP. Dit keurig volgens de regels van onze overheid. Heb je een eigen bedrijf én interesse in een nieuwe SKODA? Vul dan onderstaand formulier in om een afspraak in te te plannen met een gewenste datum en tijdstip. Wij zullen vervolgens zorgdragen voor een veilige & coronaproof verdeling van alle afspraken. 

Naast een fysieke afspraak is er ook de mogelijkheid om d.m.v. videobellen de auto naar keuze te demonstreren, en al je vragen te beantwoorden. De taxatie van je huidige auto kunnen wij op afstand doen, zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent, geheel vrijblijvend! 

Plan een showroombezoek

Type aanschaf
Volledige naam
Een telefoonnummer is niet verplicht maar wel handig, mochten er aanvullende vragen zijn kunnen wij snel met u schakelen.
Dennis Veeke 2

Dennis Veeke

Accountmanager zakelijke markt

U bent als klant bij mij op het juiste adres om uw wens uit te laten komen. Ik zal u begeleiden in uw zoektocht naar de juiste zakelijke of privé auto die op alle vlakken voldoet aan datgene wat u zoekt. Ook voor private, financial en operational lease en verzekeringen bent u bij mij op het juiste adres. Bel me voor een kennismakingsgesprek, ik informeer u graag!

Graag tot ziens bij TB.