Connect headerfoto

Matthijs Dorst

Altijd verbonden met jouw ŠKODA

Arrow down Lees verder

Je kunt vanuit je huis zien of je auto op slot zit, waar deze geparkeerd staat en nog veel meer informatie over je auto. In geval van een ongeluk worden automatisch de hulpdiensten gewaarschuwd, zodat snel de juiste hulp geboden wordt. De uitgebreide infotainment systemen zorgen ervoor dat je nooit zonder brandstof komt te staan, en helpen je een file te ontwijken. ŠKODA Connect maakt het rijden in een ŠKODA nog comfortabeler en veiliger.

De SUPERB en KODIAQ beschikken over ŠKODA Connect (Infotainment Online, Care Connect en Emergency Call). Op de OCTAVIARAPID SPACEBACK en FABIA wordt Infotainment Online aangeboden.

ŠKODA Connect portal

De ŠKODA Connect portal biedt de mogelijkheid om je klantaccount gemakkelijk vanuit huis te beheren. Ook is er de mogelijkheid om de ŠKODA Connect app te downloaden op je smartphone.

Voordat je de ŠKODA Connect services kunt gebruiken moet je eerst jouw account registreren en activeren via de ŠKODA Connect Portal.

Klik hier om naar de portal te gaan

Meer weten?

Kom dan vandaag nog langs bij ons in de showroom of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Matthijs Dorst

Matthijs Dorst

Verkoopadviseur