TB SKODA - Clever voordeel

Ton Gatzen

Clever voordeel

Arrow down Lees verder

Profiteer nu: tot € 3.800 voordeel

 

De ŠKODA Clever uitvoeringen zijn speciale edities voor extra veel rijplezier. Zeer scherp geprijsd en standaard rijk uitgerust, bijvoorbeeld met een geavanceerd navigatiesysteem, sportieve lichtmetalen velgen en parkeersensoren.

Voor nog meer comfort en gebruikersgemak zijn de Clever uitvoeringen ook te combineren met andere acties, zoals het voordeel op het Clever Plus pakket en extra hoge inruilpremie!

Welk model kies jij?

  • Fabia Clever

€ 2.620. Dat is het voordeel op iedere FABIA HATCHBACK Clever. Dit voordeel loopt zelfs op tot € 2.800 in combinatie met het Clever Plus pakket. Daarnaast profiteer je ook nog tijdelijk van € 700,- inruilpremie, wanneer je jouw oude auto inruilt.
Download hier de brochure. 

  • Fabia Combi Clever

€ 2.620. Dat is het voordeel op iedere FABIA COMBI Clever. Dit voordeel loopt zelfs op tot € 2.800 in combinatie met het Clever Plus pakket. Daarnaast profiteer je ook nog tijdelijk van € 700,- inruilpremie, wanneer je jouw oude auto inruilt.
Download hier de brochure. 

  • Rapid Spaceback Clever

€ 2.850. Dat is het voordeel op iedere FABIA RAPID Spaceback Clever. Dit voordeel loopt zelfs op tot € 3.100 in combinatie met het Clever Plus pakket. Daarnaast profiteer je ook nog tijdelijk van € 700,- inruilpremie, wanneer je jouw oude auto inruilt.
Download hier de brochure. 

 

Highlights van de Clever:

 

Extra voordeel op het Clever plus pakket

Nu van € 640 voor € 390

Het Clever plus pakket is nu tijdelijk extra voordelig, namelijk geen € 640,- maar slechts € 390,-. Dit pakket bevat: 

✔ Stoelverwarming vóór

✔ Climatronic (automatisch geregelde airco)

✔ Automatisch dimmende binnenspiegel

✔ Verwarmde ruitensproeiers

✔ Driver Activity Assistent

Interesse?

Kom deze week nog langs in onze showroom en ontdek en ervaar deze modellen. Wij zijn 7 dagen per week geopend.

Direct contact opnemen kan ook! Dit kan je doen per e-mail (info@tb.nl), telefonisch (076-2003671), via WhatsApp (0621304411) of je kunt onderstaand contactformulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe mogen wij contact met je opnemen?

Deze actie is geldig tot 30 april 2017 of zolang de voorraad strekt. De actie is niet te combineren met andere acties. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden.