bagagebox

Stef Korswagen

Dakkoffers met korting

Arrow down Lees verder

Waarom je juist nu een dakkoffer voor de vakantie moet kopen

 

Wie net als Škoda Simply Clever is, koopt zijn nieuwe kerstballen ná de kerst. Dan zijn ze immers goedkoper dan ervóór. Iets soortgelijks gaat op voor de dakdragers en dakkoffers in de Škoda-webshop. Nu de zomervakantie achter de rug is, zijn die extra scherp geprijsd.

Voor veel Škoda-rijders zit de zomervakantie erop. Een uitgelezen moment om een mooie dakkoffer voor je Škoda uit te zoeken! Huh? Ja, juist nu is het slim om de Škoda-webshop te bezoeken voor producten die vooral in de vakantie goed van pas komen. Zoals bagageboxen en dakkoffers. Want het prijskaartje is nu extra aantrekkelijk.

Vooruitzien is regeren

En wat denk je van deze zonExwering voor de achterportieren van de Škoda Karoq? Die zul je in de winter vast niet nodig hebben, maar als je de volgende zomer in het zonnetje onderweg bent naar je vakantiebestemming, ben je maar wat blij dat je ze nu al gekocht hebt. Vooruitzien is regeren. En hoeveel ruimte nemen ze nou helemaal in beslag in de berging?

Ook de zonwering voor de Škoda Kamiq is nu extra voordelig.

Beetje gek?

Het voelt misschien een beetje gek om nu vakantieproducten aan te schaffen, maar omdat de zomervakantie erop zit, valt er in de Škoda-webshop veel voordeel te behalen. De volgende stap is dat je je nieuwe kerstballen na de kerst aanschaft. Ook dat went.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.