CITIGOᵉ iV elektrische auto

Mark Schouwenaars

De nieuwe CITIGOe iV heeft een prijs

Arrow down Lees verder

ŠKODA maakt elektrisch rijden écht bereikbaar

 

De ŠKODA CITIGOe iV maakt elektrisch rijden écht bereikbaar en is nu te configureren en te bestellen vanaf € 23.290. Begin 2020 arriveren de eerste exemplaren in Nederland. De CITIGOe iV heeft niet alleen een zeer lage bijtelling vanaf € 56 voor zakelijke rijders, maar is ook ongekend aantrekkelijk voor particulieren. Via ŠKODA Private Lease is de CITIGOe iV er al vanaf € 249,- per maand.

CITIGOᵉ iV highlights

Punten die je niet mag missen

  • Private lease vanaf € 249,-
  • Tot 260 KM actieradius*
  • 80% opgeladen in 60 minuten**
  • 6 jaar gratis onderhoud***

De nieuwe ŠKODA CITIGOe iV is vanaf nu te configureren en te bestellen. Hij arriveert begin 2020 in Nederland. De vanafprijs van de CITIGOe iV Ambition is € 23.290. Voor de luxe Style is de vanafprijs € 24.540.

Zeer aantrekkelijk voor particulieren
 

De ŠKODA CITIGOe iV maakt elektrisch rijden niet alleen bereikbaar vanwege z’n lage vanafprijs. Hij is met zijn elektrische aandrijving ook veel goedkoper in het gebruik dan een vergelijkbare auto met benzinemotor. Niet alleen zijn de onderhoudskosten al inbegrepen in de aanschafprijs, ook het laden van een elektrische auto kost minder dan het tanken van een auto die rijdt op benzine. Nog een voordeel is dat voor elektrische auto’s geen wegenbelasting hoeft te worden betaald. De lage operationele kosten resulteren in zeer aantrekkelijke leaseprijzen. ŠKODA levert de CITIGOe iV via Private Lease dan ook al vanaf slechts € 249 per maand.

Meer weten?

Wil je graag meer weten over de nieuwe volledig elektrische CITIGOᵉ iV of heb je interesse? Neem direct contact met ons op via 076 – 2003671 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Je kunt ook eenvoudig een WhatsApp berichtje sturen naar 06 - 55 72 54 28. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tot 21.30 uur per WhatsApp te bereiken.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Mark Schouwenaars

Mark Schouwenaars

Salesmanager SKODA