FABIA

De nieuwe ŠKODA FABIA: is nu te bestellen!

Arrow down Lees verder

De FABIA is onze compacte hatchback en leverbaar met alles wat je nodig hebt, zoals navigatie, DAB+ radio en Bluetooth. De FABIA heeft een strak design en een krachtige uitstraling. Dit wordt extra benadrukt door het front met LED-dagrijverlichting. Daarnaast beschikt de FABIA standaard over talloze handige ‘Simply Clever’ functies en assistentiesystemen.

Het is zover! De vierde generatie van de FABIA is te bestellen met een vanafprijs van €19.890. Dit compleet vernieuwde model is verkrijgbaar in twee verschillende motoriseringen, voorzien van talloze Simply Clever oplossingen zoals je van ŠKODA gewend bent en heeft alle handige features die normaliter alleen beschikbaar waren voor grotere ŠKODA-modellen. Naar verwachting staat de nieuwe FABIA medio november bij ons in de showroom.

Meer weten over de ŠKODA FABIA

 

Wil je meer info over deze auto?

Heb je interesse in deze auto? Of wil je meer weten over een van de ŠKODA acties? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op of neem direct contact op met één van onze adviseurs

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren