enyaq iv

Stef Korswagen

De SKODA Enyaq iV staat nu bij ons in de showroom!

Arrow down Lees verder

HIJ IS ER!! De nieuwste telg in de Skoda familie, de Enyaq iV!

Zoals je weet zijn onze showrooms gesloten voor particuliere verkoop, aan de andere kant kunnen we wél afspraken inplannen voor B2B & verkoop richting ZZP'ers. Dit keurig volgens de regels van onze overheid. Dus heb je een bedrijf én interesse in onze nieuwe elektrische Enyaq iV? Dan kun je via de onderstaand formulier een afspraak inplannen met datum en tijdstip. Wij zullen vervolgens zorgdragen voor een veilige coronaproof verdeling van alle afspraken.

Als particulier, lease- of private lease rijder is er de mogelijkheid om d.m.v. videobellen de auto aan je te demonstreren, en je vragen te beantwoorden. De taxatie van je huidige auto kunnen wij op afstand doen, zo weet jij vooraf precies waar je aan toe bent, geheel vrijblijvend!

Maak een afspraak via onderstaand formulier

Maak een afspraak om de Enyaq iV te komen bewonderen via onderstaand formulier. We willen je vragen om een aantal bedrijfsgegevens in te vullen. Na invullen van het formulier nemen onze verkoopadviseurs contact met je op ter bevestiging van de afspraak. 

Type aanschaf
Volledige naam
Een telefoonnummer is niet verplicht maar wel handig, mochten er aanvullende vragen zijn kunnen wij snel met u schakelen.