SKODA KAROQ mei 2022

Stef Korswagen

De vernieuwde KAROQ

Arrow down Lees verder
  • Nieuwe looks en nog meer tech voor compacte en avontuurlijke SUV
  • Nieuwe ŠKODA leverbaar vanaf € 32.990*, ruime keuze uit luxe Business Editions 

De nieuwe KAROQ staat vanaf vandaag bij ons in de ŠKODA showroom. De avontuurlijke en compacte SUV heeft een aangescherpt design en legt de lat op  vele vlakken wederom hoger. Hij is nu ook te bestellen als 1.0 TSI Greentech Ambition, vanaf € 32.990*.

De nieuwste versie van de succesvolle SUV van ŠKODA is direct te herkennen aan designelementen zoals de zeshoekige grille, nieuwe bumpers en de grote achterspoiler. De kenmerkende C-design achterlichten en de scherp gesneden koplampen zijn altijd voorzien van LED-verlichting. Full LED Matrix-technologie is tegen meerprijs verkrijgbaar. 

Ook van binnen biedt de nieuwe KAROQ een aantal noviteiten, zoals de veganistische materialen en de nieuwe LED-sfeerverlichting, die in 10 verschillende kleuren is in te stellen. De passagiersstoel is vanaf nu leverbaar met elektrische verstelling inclusief een geheugenfunctie. Onveranderd gebleven zijn de inmiddels geliefde eigenschappen zoals het VarioFlex-systeem met verschuifbare achterbank en de 588 liter grote bagageruimte die tot zelfs 1.810 liter is te vergroten wanneer de achterste zitplaatsen zijn verwijderd. 

De nieuwe ŠKODA KAROQ is uitgerust met de nieuwste generatie infotainmentsystemen met  DAB+ digitale radio. En dankzij de ingebouwde eSIM is de KAROQ altijd online. Laura, de digitale stemassistent, begrijpt commando’s in maar liefst 15 talen. Software- en navigatie-updates kunnen ‘over the air’ worden uitgevoerd en smartphones zijn draadloos te verbinden met Apple CarPlay en Android Auto. Met de optionele Phonebox zijn smartphones ook draadloos op te laden.

Leverbaar vanaf € 32.990*

De nieuwe KAROQ van ŠKODA is bij TB leverbaar met twee verschillende TSI benzinemotoren. De 1.0 TSI Greentech met handgeschakelde zesbak is te bestellen vanaf

€ 32.990* (Ambition). De 1.5 ACT Greentech is leverbaar vanaf € 35.490 (Business Edition). De vier uitvoeringen zijn op persoonlijke smaak te brengen met een keur aan individuele opties en optiepakketten. 

De nieuwe ŠKODA KAROQ kan hier worden geconfigureerd en de volledige prijslijst is hier te vinden.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld, inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie skoda.nl.