SKODA Roosendaal

Dennis Veeke

Extra dienstverlening tijdens de Corona crisis

Arrow down Lees verder

Beste klant, 
 

Het coronavirus houdt ons in de greep. Er worden continue nieuwe maatregelen genomen waardoor onze bewegingsvrijheid steeds kleiner wordt. Om mobiliteit te garanderen werken onze monteurs en adviseurs gewoon door. Uiteraard doen wij dit voor jouw en onze veiligheid volgens de RIVM-richtlijnen. Zo werken wij met handschoenen, stuurhoezen en autohoezen. Wij houden 1,5 meter afstand tussen elkaar en wij gebruiken desinfectiemiddel. 

Om mobiliteit te garanderen en de aanschaf van een nieuwe auto niet in de weg te staan. Komen wij met een aantal aanvullende diensten: 

  • Je kunt met onze adviseurs naast gewoon bellen ook videobellen via Whatsapp, Facetime of Skype.
  • Ook kunnen we er voor zorgen voor een proefrit of aflevering op locatie, bijvoorbeeld aan huis. 
  • We kunnen je huidige auto op afstand of aan huis taxeren. Zo kun je in je veilige en vertrouwde omgeving blijven. 

Wij begrijpen dat we op dit moment in onzekere tijden leven. Maar weet dat Van Tilburg-Bastianen er alles aan doet om iedereen mobiel te houden. 

De laatste updates lezen omtrent onze maatregelen? Kijk dan op onze website: https://www.tb.nl/nieuws/tijdelijke-dienstverlening-update

 

TB, We keep you going

Dennis Veeke 2

Dennis Veeke

Accountmanager zakelijke markt

U bent als klant bij mij op het juiste adres om uw wens uit te laten komen. Ik zal u begeleiden in uw zoektocht naar de juiste zakelijke of privé auto die op alle vlakken voldoet aan datgene wat u zoekt. Ook voor private, financial en operational lease en verzekeringen bent u bij mij op het juiste adres. Bel me voor een kennismakingsgesprek, ik informeer u graag!

Graag tot ziens bij TB.