gouden lease deals besparing visual

Wietze Ketting

Gouden Lease Deals

Arrow down Lees verder

Nu elektrisch leasen vanaf € 499,- bij TB!

Zoals je wellicht weet gaat de bijtelling op elektrische auto's vanaf 2022 naar 16% tot een bedrag van € 35.000,-. Stap dit jaar nog over op een van onze elektrisch auto's uit voorraad en profiteer van de bijtellingsregels van 2021. Dat betekent een bijtelling van 12% tot een bedrag van € 40.000,-. En speciaal voor onze zakelijke klanten heeft TB nog 100% elektrische voorraadmodellen tegen 12% bijtelling ingekocht! Echt een Gouden Deal dus! 

We hebben prachtige auto’s voor je klaarstaan in alle prijsklassen en scherper geprijsd dan ooit. Loop je warm voor een Audi e-tron, rij je liever in een Volkswagen ID.3 of ID.4 of gaat je hart sneller kloppen van de temperamentvolle ŠKODA Enyaq? Wat je ook kiest, we hebben voor iedereen voordeel dit jaar!

Bekijk alle Gouden Lease Deals auto's

Interesse of vragen?

Heb je interesse in de TB Gouden Lease Deals of wil je meer informatie? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat voor je klaar. Liever direct contact via WhatsApp?
Stuur dan een berichtje naar 06-55725428

* De waarde met betrekking tot de actieradius en overige technische gegevens zijn voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarden zijn nog niet beschikbaar. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze indicatieve maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

 

***Full Operational Lease o.b.v. 5 jaar en 20.000 km p/j. De afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke aanbod.

 

 

Wietze Ketting

Wietze Ketting

Account manager