Voorjaarscampagne Skoda TB Breda

Dennis Veeke

Lentevoordeel

Arrow down Lees verder

Slim de lente in

Maak je ŠKODA volledig lenteklaar en rijdt helemaal fris het voorjaar tegemoet. De dagen worden langer en het zonnetje gaat schijnen. Zorg dat je er volop van kan genieten met de ŠKODA voorjaarsacties.

  • Bandenwissel vanaf € 68
  • Extra korting op nieuwe zomer- en All Season-banden
  • Volledig airco onderhoud vanaf € 139*
  • Scherp geprijsde accessoires

Plan jouw voorjaarscheck

Airco onderhoud vanaf €139

Met een onderhoudsbeurt van je airco ga je fris het voorjaar en de zomer in. Airconditioning doet meer dan je denkt. Zo blijft je auto niet alleen koel, ook voorkomt een airco beslagen ruiten en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. En verhoogt daarmee het rijcomfort. Wist je dat onderhoud aan je airco niet wordt meegenomen in je standaard onderhoud? Daarom adviseren wij om eens per drie jaar airco onderhoud uit te voeren. Zo is jouw airconditioning in topconditie voor het voorjaar.

Plan airco onderhoudsbeurt

Meer weten?

Wil je meer weten over de voorjaarscheck van ŠKODA? Neem direct contact met ons op via 076-8000000 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Naam
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Dennis Veeke 2

Dennis Veeke

Verkoopadviseur

U bent als klant bij mij op het juiste adres om uw wens uit te laten komen. Ik zal u begeleiden in uw zoektocht naar de juiste zakelijke of privé auto die op alle vlakken voldoet aan datgene wat u zoekt. Ook voor private, financial en operational lease en verzekeringen bent u bij mij op het juiste adres. Bel me voor een kennismakingsgesprek, ik informeer u graag!

Graag tot ziens bij TB.