nieuwe kodiaq bestellen

Stef Korswagen

Nieuwe Kodiaq, Superb en Octavia zijn bestelbaar

Arrow down Lees verder

Leuk nieuws! Vanaf nu zijn de nieuwe Superb Combi First Edition, de nieuwe Kodiaq en de vernieuwde Octavia Combi First Edition te bestellen.

De nieuwe SuperbDe nieuwe Superb is te bestellen als First Edition. Hij debuteert met efficiënte 1.5 TSI mild-hybride technologie. Standaard op dit model zijn onder andere de DSG-automaat, LED-koplampen, 17 inch lichtmetalen velgen, automatische airconditioning met drie zones, parkeersensoren voor en achter, een achteruitrijcamera en adaptieve cruise control. Daarnaast is de nieuwe Superb voor het eerst voorzien van Smart Dials. Dit zijn drie draai-drukknoppen waarvan je zelf de functionaliteit kunt instellen. Je kunt kiezen of je met deze knoppen de airconditioning, het geluidsvolume, de stoelverwarming en -ventilatie of een andere functie wilt bedienen. De nieuwe Superb Combi First Edition is nu online samen te stellen en leverbaar vanaf € 44.990.

De nieuwe Superb

De nieuwe KodiaqDe nieuwe Kodiaq is te bestellen als First Edition en zeer complete Business Edition. Beide uitvoeringen beschikken over mild-hybridetechnologie en zijn standaard voorzien van een DSG-automaat. Opvallende elementen in het nieuwe, krachtige design zijn de gewijzigde grille, de nieuwe bumpers en de standaard LED-Matrix koplampen. De nieuwe Kodiaq is nóg ruimer dan zijn voorganger, komt beschikbaar als vijf- en zevenzitter en is voorzien van de nieuwste systemen op het gebied van connectiviteit en veiligheid. Hij is nu te bestellen vanaf € 44.990. Binnenkort komt hij ook beschikbaar als plug-in hybride.

De nieuwe Kodiaq

De vernieuwde OctaviaDe vernieuwde Octavia Combi First Edition debuteert met efficiënte 1.5 TSI mild-hybride technologie. Het design is aangescherpt met een zeshoekige grille en vernieuwde LED koplampunits. Ook heeft hij zowel voor als achter nieuwe bumpers gekregen. Standaard op dit model zijn onder andere een 10 inch infotainmentsysteem met Wireless Smartlink (Apple Carplay & Android Auto), luxe achterlichten met dynamische richtingaanwijzers, een handige achteruitrijcamera en parkeersensoren voor en achter. In het interieur is veelvuldig gebruikgemaakt van duurzame, gerecyclede materialen, voor bijvoorbeeld de bekleding en andere afwerkingselementen. De Octavia Combi First Edition is nu online samen te stellen en leverbaar vanaf € 35.990.

De nieuwe Octavia

Vragen of opmerkingen?

Neem dan direct contact met ons op via onderstaand formulier.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
CAPTCHA