Skoda

Stef Korswagen

Ontdek de Maandabonnementen van Skoda

Arrow down Lees verder

Škoda Maandabonnement

Wil je superflexibel een auto rijden? En het liefst zo snel mogelijk? Kies dan voor een Škoda Maandabonnement en rijd in een Fabia, Scala, Kamiq of Enyaq  in perfecte staat. Maandelijks opzegbaar en zonder BKR-registratie. Door het all-in bedrag hoef je alleen nog maar te denken aan brandstof of opladen. Zo ervaar je alle voordelen van een eigen auto, zonder gedoe. Ontdek nu de flexibiliteit van ons maandelijks opzegbare abonnement.

Voordelen van ons flexibele auto abonnement

 Snel instappen
 Geen BKR-registratie
 Rijden voor een vast maandbedrag
 Inclusief wegenbelasting, autoverzekering en onderhoud
 Flexibel: Maandelijks kosteloos opzegbaar

Even samenvatten

 

  • Extra kilometers tegen kleine meerprijs

In jouw flexibele abonnement zijn 1.000 kilometers per maand inbegrepen. Kom je door langere afstanden op meer kilometers uit? Geen probleem. Dan betaal je 18 cent per extra kilometer.

  • Flexibel auto abonnement

Heb je vakantieplannen, of zit je nog in een oriëntatiefase voor een nieuwe auto? Met ons maandabonnement bepaal je zelf hoe lang je wil rijden. Je huurt onze modellen vanaf 1 maand en kunt daarna iedereen maand opzeggen. Handig toch?

  • All-in maandbedrag

Rijden voor een all-in maandbedrag, inclusief wegenbelasting, autoverzekering en onderhoud bij jouw Škoda dealer. Het enige waar je aan hoeft te denken is tanken. Jij kunt genieten van de voordelen van een eigen auto. Wij regelen de rest.

  • Een Škoda in topconditie

Je wilt elke kilometer genieten. Dat snappen wij als geen ander. Daarom leveren we een Škoda die voelt en rijdt als nieuw. De auto is maximaal 24 maanden oud en in topconditie.

  • Geen schuldopbouw of BKR-registratie

Als je kiest voor deze vorm van flexibel rijden, zit je niet vast aan een langlopend contract. Een auto abonnement zonder BKR. Dit betekent dat je geen betalingsverplichting aangaat, geen schuld opbouwt en daarom niet vastzit aan een BKR-registratie.

  • Voor wie is een auto abonnement?

Het auto abonnement is er voor iedereen die flexibel een auto wil rijden. Voor wie het liefst nergens aan vast zit en zekerheid wil hebben over maandelijkse uitgaven. Het maandabonnement is er ook voor mensen die geen BKR registratie wensen (bijvoorbeeld in verband met het aanvragen van een hypotheek).

Skoda Maandabonnement

Superfexibel rijden in een Škoda Fabia, Scala, Kamiq of Enyaq iV. Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren

*Getoonde tarief is o.b.v. verhuur contract incl. btw, 1.000 vrije km’s per maand, € 500 eigen risico met de mogelijkheid om na de eerste maand maandelijks kosteloos op te zeggen. De geselecteerde auto wordt geleverd op basis van beschikbaarheid. Indien dit niet het geval is, nemen we contact met je op om een passend alternatief te bespreken. Voor aanvang van de huurperiode zal de dealer om een borg vragen, die met een pinbetaling of creditcard moet worden voldaan. De hoogte van de borg is gelijk aan het van toepassing zijnde huurtarief per maand (1 maand huur + 1 maand borg). Bijv. voor de Fabia: € 479 p.m. = € 479 huur + € 479 borg = € 958 voor de eerste maand. De borg wordt binnen 8-10 dagen teruggestort zodra de auto weer schadevrij wordt ingeleverd aan het einde van de huurperiode.