Private lease voordeelweken

Matthijs Dorst

Private Lease Voordeelweken

Arrow down Lees verder

Onberzorgd en gloednieuw

 

Zie jij jezelf al rijden in een stijlvolle Citigo, een stoere Fabia of een veelzijdige Rapid? Dan is dit je kans, want een nieuwe auto rijden is nu wel heel voordelig bij ŠKODA.  Tijdens de Private Lease voordeelweken profiteer je van extra korting op je maandbedrag.

Combineer de ijzersterke punten van een ŠKODA en de zekerheid van Private Lease. Onbezorgd in een gloednieuwe ŠKODA rijden voor een vast bedrag per maand.

Daarnaast betaal je geen bijtelling of een grote eenmalige investering, maar geniet je wel van de nieuwste technologie en uitstekende ŠKODA service. Je hoeft alleen nog maar zelf te tanken. Zo is Private Lease de perfecte manier om een nieuwe ŠKODA te rijden.

Wil je snel rijden in een nieuwe ŠKODA? Dan kan je korting per maand oplopen tot € 30,-. Maar wacht niet te lang want deze actietarieven zijn slechts tijdelijk. 

*Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze actie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op of bel onze verkopers via 088-6077370.

Naam
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Matthijs Dorst

Matthijs Dorst

Verkoopadviseur