Skoda

Stef Korswagen

Scala & Kamiq Zaterdag-acties

Arrow down Lees verder

Van zaterdag tot zaterdag actie bij Van Tilburg-Bastianen Škoda

 

Van zaterdag 9 maart t/m zaterdag 16 maart profiteert u van extra aantrekkelijke acties op de Škoda Scala en Kamiq. Zo ontvangt u bij beide modellen een riante inruilpremie van tot wel € 2.500,- en extra korting op het Private Lease of zakelijke lease tarief! 

Maak nu kennis met de vernieuwde Scala en Kamiq! Beide modellen hebben een aantal updates gehad. Zo is het uiterlijk verder aangescherpt en zijn ze voorzien van een rijkere standaarduitrusting, zoals een digitaal dashboard en vernieuwde LEDkoplampen. De Scala is voor het eerst uitgerust met een Virtual Pedal, waarmee je met een voetbeweging de achterklep openmaakt. Daarnaast is bij beide modellen meer gebruikgemaakt van duurzame materialen.

Skoda Scala en Kamiq

Private Lease

Wilt u liever flexibel rijden in een nieuwe Škoda Scala of Kamiq? Kies dan voor Private Lease en krijg €10,- korting op uw maandtarief! 

  • Zo rijdt u de nieuwe Škoda Scala vanaf: €409,-* p.m.
  • Zo rijdt u de nieuwe Škoda Kamiq vanaf: €399,-* p.m.

Zakelijk leasen via TB-Lease

Ook voor de zakelijke rijder geldt er deze week een speciale aanbieding. U profiteert nu namelijk maar liefst €20,- korting (excl. btw) op uw maandbedrag bij een looptijd van 48 maanden en 20.000 kilometer per jaar. 

Interesse in de nieuwe Scala of Kamiq?

Laat via het formulier hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren

* Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2024, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.