ENYAQ iV Coupé

Martijn Van der Heyden

ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV RS: Proefrit Experience

Arrow down Lees verder

PROEFRIJDEN MET DE NIEUWE ŠKODA ENYAQ COUPÉ. VANAF 2 JUNI BIJ TB ŠKODA.

 

Na het succes van de ŠKODA ENYAQ Preview eerder dit jaar bieden wij je graag de mogelijkheid een proefrit te maken met de geheel nieuwe ŠKODA ENYAQ COUPÉ, nog vóór zijn officiële marktintroductie later dit jaar.
 

Exclusief bij Van Tilburg Bastianen ben je van donderdag 2 juni tot en met woensdag 8 juni welkom om de nieuwe ENYAQ COUPÉ te beleven tijdens een exclusieve Proefrit Experience, een ervaring die je niet mag missen! Vul onderstaand het aanmeldformulier in, selecteer de dag waarop de proefrit wenst te maken en wij nemen telefonisch contact met je op om de afspraak te bevestigen en het tijdstip van jouw voorkeur te bespreken. Graag tot dan!

Aanmelden voor de Proefrit Experience 

 

Exclusief bij Van TB ben je van donderdag 2 juni tot en met woensdag 8 juni welkom om de nieuwe ENYAQ COUPÉ te beleven tijdens een exclusieve Proefrit Experience, een ervaring die je niet mag missen! Vul onderstaand formulier in, wij nemen contact met je op om het tijdstip van je voorkeur te bespreken en de proefrit in te plannen.

Volledige naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.

Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt.

Martijn

Martijn Van der Heyden

Verkoopadviseur