enyaq iv

Stef Korswagen

Škoda ENYAQ iV uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar 2023

Arrow down Lees verder
  • Prestigieuze vakprijs voor populaire elektrische SUV van Škoda
  • Jury prijst veelzijdig totaalpakket dat ENYAQ iV biedt

De Škoda ENYAQ iV is vandaag gekroond tot ‘Zakenauto van het Jaar 2023’. In een concurrerend veld van deelnemers die meedongen naar de felbegeerde titel was het met name het veelzijdige totaalpakket van de ENYAQ iV dat voor de vakjury de doorslag gaf. Afgelopen jaar won de populaire EV van Škoda in deze jaarlijkse verkiezing ook al de prijs voor ‘Beste Nieuwkomer van het Jaar 2022’. 

De ‘Zakenauto van het Jaar 2023’-award werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse Driving Business Awards van vakblad Automotive Magazine. De vakjury van de verkiezing was met name lovend over het totaalpakket dat de volledig elektrische SUV van Škoda te bieden heeft, en dat voor een nuchtere prijs. “De ENYAQ iV springt eruit vanwege zijn prijs-kwaliteitverhouding. Wij vinden het een sympathieke no-nonsense auto met een aantrekkelijke prijsstelling. Het interieur valt op vanwege het hoge afwerkingsniveau. Je krijgt een auto met een Škoda -signatuur en de kwaliteit van het Volkswagen-concern in een auto die net iets groter, completer en betaalbaarder is dan zijn concurrenten”, verklaarde redacteur Michael van Wijngaarden namens het vakblad Automotive Magazine, de organisator van deze jaarlijkse verkiezing.

Bekijk onze Skoda ENYAQ voorraad

Award SKODA ENYAQ zakenauto van het jaar 2023
Award SKODA ENYAQ zakenauto van het jaar 2023

Fotobijschrift (v.l.n.r.): Thomas Duste (Manager Productmarketing Škoda), Robert Neefjes (Manager Lease, Rent en After Sales B2B - Pon Business Mobility), Gandor Bronkhorst (Adjunct-hoofredacteur Automotive Magazine) en Luberto van Buiten (Hoofdredacteur Automotive Magazine).

Echte praktijkprijs

De ‘Zakenauto van het Jaar’-verkiezing is een echte praktijkprijs en wordt al sinds 1987 georganiseerd. De deelnemende auto’s moeten zich op alle beoordeelde criteria in het dagelijks gebruik hebben bewezen, met name ook op het gebied van de kilometerkosten. De vakjury van de verkiezing bestaat uit directieleden van grote leasemaatschappijen in Nederland, vertegenwoordigers van grote wagenparken en ervaren vakjournalisten.

Bereikbare elektrische SUV

Met de ENYAQ iV en de recent gelanceerde ENYAQ COUPÉ iV maakt Škoda de elektrische SUV bereikbaar voor een breed publiek. Door hun prijswinnende succesformule zijn deze ruime, emissievrij rijdende SUV’s al langere tijd de best verkochte EV’s van Nederland. Belangrijke succesfactoren zijn onder meer het onderscheidende design, het hoogwaardige en ruime interieur, de goede restwaardes en scherpe leasetarieven. De Škoda ENYAQ iV is leverbaar vanaf 

€ 48.690*, de ENYAQ COUPÉ iV is sinds kort te bestellen vanaf € 51.690*.

Elke ENYAQ (COUPÉ) iV staat voor zorgeloos rijplezier. Dat komt tot uiting in 2 jaar volledige fabrieksgarantie en 8 jaar garantie op de hoogvoltaccu (tot 160.000 km). Ook onderhoud en APK zijn tot en met wel 7 jaar inbegrepen. Kopers van een ENYAQ (COUPÉ) iV krijgen bovendien gratis een Elektrisch Rijden Training. ENYAQ-rijders die de training al hebben gevolgd, geven hem het rapportcijfer 9,3.

Meer informatie over de SKODA ENYAQ

Vragen of interesse?

Neem dan direct contact met ons op middels onderstaand formulier.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren