Enyaq RS

Stef Korswagen

Škoda introduceert de Enyaq RS

Arrow down Lees verder

De Enyaq Coupé was tot nu toe het enige elektrisch aangedreven model van Škoda dat de sportieve RS-badge droeg. Maar nu is ook de Enyaq SUV er als sportieve RS Edition, mét de 220 kW/299 pk sterke aandrijflijn en vierwielaandrijving. Beide sportieve Enyaq RS-modellen zijn direct uit voorraad leverbaar als dynamische RS Edition. Daarmee bieden ze niet alleen qua prestaties, maar ook in luxe de overtreffende trap.

De power (220 kW/299 pk) en de dynamiek van de Škoda Enyaq Coupé RS is er nu voor het eerst ook voor de Enyaq SUV. Om een idee te geven: de acceleratie van 0-100 km/u vergt slechts 6,5 seconden (idem voor de Coupé). Met de 77 kWh accu is ook het uithoudingsvermogen optimaal: de maximale actieradius bedraagt 517 km** (Coupé: 523 km**). Dankzij de 170kW snellaadmogelijkheid duurt het opladen van de accu van 10-80% slechts 38 minuten.

  • Enyaq SUV voor het eerst ook als RS beschikbaar: 220 kW/299 pk en vierwielaandrijving
  • Nieuwe RS Edition: pure sportiviteit en extra luxe 
  • Enyaq én Enyaq Coupé RS Edition direct leverbaar, vanaf € 57.990*
Enyaq RS
Enyaq RS

Wat goed is…

De nieuwe, sportieve Enyaq RS Edition is inclusief de riante standaarduitrusting direct uit voorraad te rijden, vanaf € 57.990*. De elegante Enyaq Coupé RS Edition is er vanaf € 58.990*. Power, ruimte en luxe gaan uiteraard gepaard met zekerheden waar je wat aan hebt: elke Enyaq RS Edition wordt geleverd inclusief twee jaar fabrieksgarantie, 8 jaar garantie op de accu (max. 160.000 km) en tot en met 7 jaar onderhoud. 

Heb je vragen of opmerkingen?

Neem dan direct contact met ons op via onderstaand formulier.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
CAPTCHA

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie skoda.nl.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.