kamiq img

Stef Korswagen

ŠKODA KAMIQ wint Gouden Stuurwiel

Arrow down Lees verder
  • Testredacteuren roepen nieuwe stads-SUV uit tot ‘beste auto onder de 25.000 euro’
  • Jury roemt ruimte, kwaliteit en prijs-prestatieverhouding
  • Gouden Stuurwiel een van de meest felbegeerde autoprijzen in Europa

De ŠKODA KAMIQ, de nieuwe stads-SUV van ŠKODA, heeft de felbegeerde ‘Gouden Stuurwiel 2019’ award gewonnen. De KAMIQ ontving de prijs in de categorie ‘Beste auto onder de 25.000 euro’. De award is in het leven geroepen door het Duitse autoblad AutoBild en de Duitse krant Bild am Sonntag. Volgens het testteam van het autotijdschrift is de KAMIQ de beste keuze binnen het gamma auto’s dat sinds begin oktober 2018 op de markt verscheen.

In de ‘Gouden Stuurwiel 2019’ verkiezing zijn 58 nieuwe auto’s beoordeeld die de afgelopen twaalf maanden zijn geïntroduceerd. De testredactie van AutoBild was verantwoordelijk voor het bepalen van de winnaar van de categorie ‘Beste auto onder 25.000 euro’. De redacteuren hielden rekening met tal van aspecten, waaronder de rijeigenschappen, basisprijs, standaarduitrusting en garantie, en kozen de KAMIQ als het beste aanbod in zijn klasse. De jury prees verschillende aspecten van de nieuwe stads-SUV van ŠKODA specifiek, waaronder het ruime interieur met compacte afmetingen, de hoge kwaliteit en de uitstekende prijs-prestatieverhouding.

Vanaf donderdag 5 december staat de Kamiq in de showroom bij Van Tilburg-Bastianen.

wint prijs

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Stef Korswagen

Stef Korswagen

Verkoopleider Roosendaal