Skoda Tourvoordeel

Martijn Van der Heyden

Škoda Tourvoordeel

Arrow down Lees verder

Sportieve uitvoeringen

Sportief uitgerust met extra voordeel!

Deze actie is geldig op de volgende modellen:

Fabia Monte Carlo vanaf €26.490,-

Scala Monte Carlo vanaf €31.490,-

Kamiq Monte Carlo vanaf €32.990,-

Karoq Sportline Business vanaf €41.990,-

Kodiaq Tour Edition vanaf €45.990,-

Monte Carlo

Private Lease

Nu tijdelijk vanaf € 389 p/m****

Profiteer nu van fantastische Private Lease tarieven op alle modellen! 

Ontdek de tarieven

 

Fabia

Inruilvoordeel

Nu maximaal € 2.000 inruilpremie***

Profiteer nu van maximaal €2.000 inruilpremie op de volgende modellen:

  • Fabia
  • Scala
  • Kamiq
  • Octavia
  • Karoq
  • Kodiaq
  • Superb
  • Enyaq
  • Enyaq coupé
Interieur

*Enyaq voordeel
Voor elektrische auto's geldt in 2024 16% bijtelling over de eerste € 30.000 van de catalogusprijs van de auto inclusief opties. Over het meerdere moet 22% bijtelling worden betaald. De genoemde bijtelling is gebaseerd op een inkomstenbelasting van 36,93% en deze actie is geldig op een gelimiteerd aantal auto's. Bekijk de actievoorwaarden op skoda.nl 

***Inruilvoordeel
De getoonde premies zijn maximale bedragen en kunnen daaronder per specifieke auto verschillen. Vraag je dealer naar meer informatie of vraag een inruilvoorstel aan voor een persoonlijk aanbod.

****Private Lease
Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof en opladen zijn niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 augustus 2024, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

Martijn

Martijn Van der Heyden

Verkoopadviseur