Wintercheck

Menno de Koning

ŠKODA Wintercheck

Arrow down Lees verder

Wij laten je niet in de kou staan

 

De winter komt er weer aan en dat betekent dat het weer de hoogste tijd is voor de ŠKODA Wintercheck. Voor slechts € 19,95 controleren we je ŠKODA op 26 belangrijke punten. Bovendien krijg je bij een Wintercheck een gratis vloeistoftrechter (op = op), waarmee je gemakkelijk de vloeistoffen van je ŠKODA bijvult. Zo voorkom je vervelende verrassingen en ga je veilig de winter in.

Maak direct een afspraak

Meer weten over de wintercheck?

Wil je meer weten over onze wintercheck? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op of bel onze verkopers via 088-6077370.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren

* Is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij je autoverzekering geclaimd worden mits je WA beperkt casco of WA volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat je een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk je polisvoorwaarden wat exact voor jou van toepassing is.

Gratis wintercheck als jij connected bent met jouw ŠKODA: **De ŠKODA Wintercheck is gratis voor ŠKODA-rijders die gebruik maken van de (af-fabriek) connectiviteit via ŠKODA CONNECT, achteraf connected zijn via de bluetooth DataPlug connectiviteit in de vorm van de app MyŠKODA of ŠKODA Connect tijdens de ŠKODA Wintercheck laten koppelen.

Menno de Koning

Menno de Koning

Adviseur Fleetsales