Voltage campagnebeeld

Stef Korswagen

TB Voltage Deals

Arrow down Lees verder

Bij TB ŠKODA krijgen wij regelmatig vragen over elektrisch rijden en elektrische auto’s.
Deze auto’s worden immers steeds aantrekkelijker voor automobilisten. Het laden is namelijk steeds minder een ‘issue’, aangezien er continue meer laadpunten bijkomen.

Daar komt bij dat het milieu minder belast wordt en dat elektrisch rijden fors goedkoper is dan een benzine of diesel auto, niet alleen qua laden of eventuele bijtelling.

Graag willen wij je kennis laten maken met elektrisch rijden.

Heeft je interesse in een ŠKODA ENYAQ voltage deal ? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren

*Betreft full operational lease 48 maanden, 20.000 km. Getoonde afbeelding kan afwijken van de geoffreerde uitvoeringen.

**Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Het trekgewicht van de ENYAQ verschilt per accuversie en motorisering. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt.