wintercheck

Dennis Veeke

Wintercheck voor slechts € 20,-

Arrow down Lees verder

De winter komt er weer aan en dat betekent dat het weer de hoogste tijd is voor de ŠKODA Wintercheck. Voor slechts € 20,- controleren we je ŠKODA op 26 belangrijke punten, zoals banden remmen, accu, ruitenwissers en verlichtingBovendien krijg je bij een Wintercheck een gratis originele ŠKODA thermomok. Met de ŠKODA Wintercheck voorkom je vervelende verrassingen en ga je veilig de winter in. Plan de Wintercheck direct in.

Plan je wintercheck

Meer weten?

Wil je meer weten over onze wintercheck? Neem direct contact met ons op via 076 – 2003671 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Je kunt ook eenvoudig een WhatsApp berichtje sturen naar 06 - 55 72 54 28. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tot 21.30 uur per WhatsApp te bereiken.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Dennis Veeke 2

Dennis Veeke

Accountmanager zakelijke markt

U bent als klant bij mij op het juiste adres om uw wens uit te laten komen. Ik zal u begeleiden in uw zoektocht naar de juiste zakelijke of privé auto die op alle vlakken voldoet aan datgene wat u zoekt. Ook voor private, financial en operational lease en verzekeringen bent u bij mij op het juiste adres. Bel me voor een kennismakingsgesprek, ik informeer u graag!

Graag tot ziens bij TB.