Proefrit op locatie

Proefrit op locatie!

Arrow down Lees verder

Wij komen naar je toe!
 

Wil je een van onze SKODA modellen zelf ervaren? Dan hoef je nu niet meer naar onze showroom, want wij komen naar jou toe! Je geeft eenvoudig aan in welk model je interesse hebt, de gewenste dag en het tijdstip en onze verkoper komt met de nieuwe auto jouw kant op.

Alleen maar voordelen...
Dit kost je niet alleen minder tijd omdat je niet meer op en neer naar de showroom hoeft, maar biedt ook nog eens vele andere voordelen;

  •  Je kunt bijvoorbeeld direct kijken of de kinderwagen achterin past, of je kids achterin genoeg beenruimte hebben, of de spullen van je werk makkelijk meegenomen kunnen worden, of de auto wel in de garage past enzovoorts.
  • Onze verkoper kan je alles vertellen en uitleggen over deze auto terwijl je rijdt. Alle handige opties, extra's en technische snufjes die de auto rijk is kan je direct zelf ervaren! En eventuele vragen onderweg kunnen gelijk beantwoord worden.
  • Daarnaast is het super handig dat wij gelijk jouw huidige auto kunnen taxeren en je direct van een mooi en messcherp voorstel kunnen voorzien terwijl jij de auto ervaart tijdens een proefrit. Dat is dubbel zo efficiënt! 

Ook mogelijk vanuit je werk 
Een proefrit op locatie is niet alleen interessant vanuit huis uit maar ook vanuit jouw werk. Wij komen graag langs op je werk, bijvoorbeeld in de pauze of op een moment dat het jou het beste schikt.  

Interesse?

Wil jij gebruik maken van een proefrit op locatie? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de proefritafspraak te bevestigen of bel onze verkopers via 076 - 2003671.

Je kunt een proefrit inplannen tijdens de openingstijden van onze showroom, Maandag t/m woensdag, vrijdag: 08.00 - 18.00 uur, donderdag: 08.00 - 20.00 uur
en zaterdag: 09.00 - 17.00 uur.

Volledige naam
Waar wilt u de proefrit maken?
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats