ENYAQ iV Coupé

SKODA ENYAQ iV Coupé

Nu in de showroom

Arrow down Lees verder

Onze elektrische Coupé

Onze elektrische Enyaq iV toont zijn stijlvol gelijnde carrosserie. Dankzij de vloeiend aflopende achterzijde heeft de coupé een nog betere stroomlijn dan de Enyaq iV. De actieradius tot maximaal 545** km is het resultaat. Met 570 liter laadruimte, keuze uit verschillende Design Selections en een 13 inch touchscreen als echte blikvanger. Het model is beschikbaar met verschillende accupakketten die kunnen laden met een maximum van 135 kW/u. De Enyaq iV staat nu in de showroom.

Stel hem hier samen

 

Mede dankzij de Design Selections is een ENYAQ COUPÉ iV eenvoudig naar eigen smaak samen te stellen. De Design Selections zijn geïnspireerd op moderne woonomgevingen. Daarbij spelen natuurlijke, duurzaam verwerkte en gerecyclede materialen een belangrijke rol. Om de uitrusting verder te finetunen is er een ruime keuze uit optiepakketten en individuele opties.

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over een model of over de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op via 076 – 20003671 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Je kunt ook eenvoudig een WhatsApp berichtje sturen naar 06 - 55 72 54 28. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tot 21.30 uur per WhatsApp te bereiken.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
CAPTCHA