ENYAQ iV Coupé

SKODA ENYAQ iV Coupé

Zomer 2022 in de showroom

Arrow down Lees verder

Onlangs heeft ŠKODA de ENYAQ COUPÉ iV geïntroduceerd. De coupéversie van de elektrische ENYAQ iV heeft extra stijlvolle looks en verder aangescherpte aerodynamica, waardoor hij op één acculading nog verder komt. De  stijlvol aflopende daklijn, evenals een scherpe spoilerrand aan de achterzijde en dorpels in carrosseriekleur geven de ENYAQ iV een uniek design.

Binnenkort te bestellen

De ENYAQ iV Coupé zal dit voorjaar te bestellen zijn en zal naar verwachting deze zomer bij ons in de showroom te bewonderen zijn.

Je least de nieuwe Enyaq Coupé RS zakelijk via TB Lease vanaf €659,- per maand (op basis van 48 maanden, 10.000km). Als je wat meer rijd dan kunnen we hebben je aanbieden voor €744,- per maand (op basis van 60 maanden, 20.000km)

En verkrijgbaar vanaf €58.990,-

Meer weten over de ENYAQ COUPE iV

Mede dankzij de Design Selections is een ENYAQ COUPÉ iV eenvoudig naar eigen smaak samen te stellen. De Design Selections zijn geïnspireerd op moderne woonomgevingen. Daarbij spelen natuurlijke, duurzaam verwerkte en gerecyclede materialen een belangrijke rol. Om de uitrusting verder te finetunen is er een ruime keuze uit optiepakketten en individuele opties.

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over een model of over de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op via 076 – 20003671 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Je kunt ook eenvoudig een WhatsApp berichtje sturen naar 06 - 55 72 54 28. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tot 21.30 uur per WhatsApp te bereiken.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren