De nieuwe Karoq

ŠKODA KAROQ

een SUV met karakter

Arrow down Lees verder

De avontuurlijke ŠKODA KAROQ krijgt een grote update. Zijn design is verder aangescherpt en ook op technisch gebied legt de SUV de lat wederom hoger. Een digitaal instrumentarium wordt medio 2022 standaard en full-LED matrix koplampen zijn voortaan als optie leverbaar. Daarnaast zijn er nieuwe assistentie- en infotainmentsystemen inclusief uitgebreide connectiviteit. De vernieuwde KAROQ is er ook met duurzame bekledingsmaterialen. Verder vallen de EVO-motoren op door gunstige verbruik- en emissiecijfers.

  • Aangescherpte, gestroomlijnde looks; nog meer duurzaam comfort
  • Het nieuwste op het gebied van rijhulpsystemen, infotainment en connectiviteit

Het succes van de KAROQ wordt treffend geïllustreerd door de verkoopcijfers. Sinds de introductie in 2017 werden maar liefst 500.000 exemplaren van de compacte SUV afgeleverd. Uiteraard biedt ook het nieuwe model veel ruimte, gebruiksgemak én natuurlijk value for money. 

De nieuwe ŠKODA KAROQ is nu te bestellen vanaf € 32.990. Liever een vast maandbedrag? Je rijdt de ŠKODA KAROQ al vanaf € 499,- per maand in de Private Lease.

 

Waar vind je ons?

Je vindt onze showroom aan de Konijnenberg 3 in Breda en voor onderhoud kun je bij onze locatie aan de Vlierwerf 10 in Roosendaal terecht. Kom gerust langs voor een heerlijke kop koffie en passend advies. We heten je van harte welkom!

Maak kennis met ons team

Interesse?

Heb je interesse in de nieuwe ŠKODA KAROQ? Of wil je meer weten over de aanschaf van een KAROQ? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op of neem direct contact op met één van onze adviseurs

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren