Karoq

Škoda Karoq

een SUV met karakter

Arrow down Lees verder

Compact, modern en luxe

De ŠKODA KAROQ: het spiksplinternieuwe broertje van de sinds kort verkrijgbare KODIAQ. Een compacte SUV met veel ruimte, luxe en de modernste techniek. De KAROQ is het gezicht van de nieuwe designtaal van ŠKODA en zet niet alleen nieuwe standaarden voor het merk, maar ook in zijn segment.

De naam KAROQ

De naam KAROQ is afkomstig uit de taal van de Alutiiq, een inheemse stam die op een eiland voor de zuidkust van Alaska leeft. In de taal van de Alutiiq-stam wordt een auto aangeduid als ‘KAA’RAQ’ en is ‘RUQ’ het woord voor pijl. De naam van ŠKODA’s nieuwe compacte SUV, de KAROQ, is een krachtige combinatie van beide woorden.  De pijl is immers een belangrijk element in het ŠKODA-logo en symboliseert de dynamiek van het merk.

Motoren en systemen

De KAROQ is straks leverbaar met twee benzine- en drie dieselmotoren. Hierbij is de 115 pk sterke 1.0 TSI-driecilinder het basismodel en zal er ook een 1.5 TSI met cilinderuitschakeling op de markt komen. De dieselvarianten bestaan uit de 115 pk sterke 1.6 TDI, een 150 pk 2.0 TDI en tot slot een 190 pk 2.0 TDI met vierwielaandrijving.

Bij de nieuwe ŠKODA KAROQ ook geen gebrek aan technische snufjes, zo is de KAROQ leverbaar met een digitaal instrumentenpaneel en navigatiesysteem (optioneel). Ook kan men kiezen voor de optie Gesture Control, waarmee het mediasysteem met handgebaren bediend kan worden. Op het gebied van veiligheid zullen de volgende systemen verkrijgbaar worden: Emergency Assist, Blind Spot Assist, Lane Assist, Front Assist en het Dynamic Chassis Control.

KAROQ bestellen

De KAROQ prijzen bekend

en vanaf nu ook bestelbaar!

Het heeft even geduurd, maar nu zijn dan echt alle prijzen van de KAROQ bekend. Benieuwd naar de prijzen van de verschillende uitvoeringen? Download dan hieronder de prijslijst.

Arrow Download de prijslijst
KAROQ configureren

Wat is je ideale KAROQ

Stel zelf je KAROQ samen met de carconfigurator

Stel zelf je ŠKODA KAROQ naar wens samen. Kies je motor, je favoriete kleur, opties en velgen. Bewaar je configuratie of deel hem met je familie en vrienden en neem hem mee naar de showroom.

Arrow Naar de configurator
Pand skoda

Waar vind je ons

Wij heten je van harte welkom!

Je vindt onze showroom aan de Konijnenberg 7 in Breda.
Kom gerust langs voor een heerlijke kop koffie en passend advies.

Adres:
Konijnenberg 7
4825 BC Breda
Telefoon: 076 – 8 000 000
E-mail: info@tb.nl

Arrow Maak kennis met ons verkoopteam

Wij nemen graag contact met je op!

Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Informatief

We gebruiken cookies om de website nog beter te maken. Door de website te blijven gebruiken, ga je hiermee akkoord.