Karoq

Škoda Karoq

een SUV met karakter

Arrow down Lees verder

Compact, modern en luxe

De ŠKODA KAROQ: het spiksplinternieuwe broertje van de sinds kort verkrijgbare KODIAQ. Een compacte SUV met veel ruimte, luxe en de modernste techniek. De KAROQ is het gezicht van de nieuwe designtaal van ŠKODA en zet niet alleen nieuwe standaarden voor het merk, maar ook in zijn segment.

De naam KAROQ

De naam KAROQ is afkomstig uit de taal van de Alutiiq, een inheemse stam die op een eiland voor de zuidkust van Alaska leeft. In de taal van de Alutiiq-stam wordt een auto aangeduid als ‘KAA’RAQ’ en is ‘RUQ’ het woord voor pijl. De naam van ŠKODA’s nieuwe compacte SUV, de KAROQ, is een krachtige combinatie van beide woorden.  De pijl is immers een belangrijk element in het ŠKODA-logo en symboliseert de dynamiek van het merk.

Motoren en systemen

De KAROQ is straks leverbaar met twee benzine- en drie dieselmotoren. Hierbij is de 115 pk sterke 1.0 TSI-driecilinder het basismodel en zal er ook een 1.5 TSI met cilinderuitschakeling op de markt komen. De dieselvarianten bestaan uit de 115 pk sterke 1.6 TDI, een 150 pk 2.0 TDI en tot slot een 190 pk 2.0 TDI met vierwielaandrijving.

Bij de nieuwe ŠKODA KAROQ ook geen gebrek aan technische snufjes, zo is de KAROQ leverbaar met een digitaal instrumentenpaneel en navigatiesysteem (optioneel). Ook kan men kiezen voor de optie Gesture Control, waarmee het mediasysteem met handgebaren bediend kan worden. Op het gebied van veiligheid zullen de volgende systemen verkrijgbaar worden: Emergency Assist, Blind Spot Assist, Lane Assist, Front Assist en het Dynamic Chassis Control.

Zelf ervaren hoe het is om in een KAROQ te rijden?
Vraag vandaag nog je proefrit aan.

Proefrit aanvragen

Waar vind je ons?

Je vindt onze showroom aan de Konijnenberg 3 in Breda en voor onderhoud kun je bij onze locatie aan de Vlierwerf 10 in Roosendaal terecht. Kom gerust langs voor een heerlijke kop koffie en passend advies. We heten je van harte welkom!

Maak kennis met ons team

Interesse?

Heb je interesse in een ŠKODA KAROQ ? Of wil je meer weten over de aanschaf van een KAROQ ? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op of neem direct contact op met één van onze adviseurs

Bekijk ook onze  actiepagina om te ontdekken of er interessante acties zijn die de aanschaf van een nieuwe ŠKODA KAROQ nog aantrekkelijker maakt.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren