Private lease

Nieuwe auto

Ik wil een nieuwe auto aanschaffen

Arrow down Lees verder

Vind hier jouw nieuwe ŠKODA

 

Bekijk hieronder ons complete aanbod van verschillende ŠKODA modellen. Per model kun je zelfs jouw eigen ŠKODA geheel naar wens samenstellen, of direct onze voorraadmodellen bekijken.

Daarnaast heeft TB ŠKODA altijd interessante demonstratie auto's. Deze auto's zijn veelal extra aantrekkelijk geprijsd en voorzien van alle zekerheden van een nieuwe ŠKODA. Deze demonstratie auto's worden ook ingezet voor bijvoorbeeld proefritten en zijn daarom niet altijd op de vestiging aanwezig.

Onze tip: Bel 076-8000000, WhatsApp 06- 21304411 of neem direct contact op met een van onze verkopers voor beschikbaarheid. Dan zorgen wij ervoor dat deze auto op het juiste moment voor je klaarstaat.

7 dagen per week geopend

 

Wij, team TB ŠKODA Breda, staan 7 dagen per week voor je klaar. Maandag t/m woensdag en op vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur. Donderdag van 08:00 - 20:00 uur, op zaterdag van 09:00 - 17:00 uur en zelfs iedere zondag van 11:00 - 17:00 uur

Kies hieronder het model van jouw voorkeur en ontdek direct welke mogelijkheden er zijn!

 

 

TB Skoda Rapid Spaceback

Private lease

Voordeelweken

Tot € 30,- p/m voordeel!

Profiteer alleen in januari van extra scherpe Private Lease tarieven. Jij hoeft enkel nog te tanken, wij regelen de rest. Wel zo handig op zaterdag, én de overige dagen van de week.

Arrow Bekijk de actie

Kies jouw ideale auto

Wij helpen je graag verder!

Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Informatief

We gebruiken cookies om de website nog beter te maken. Door de website te blijven gebruiken, ga je hiermee akkoord.